Det er aldrig for sent at gå i gang

Godt tilpas sammen
Det er måske ikke altid en fornøjelse at træne; men det er fornøjeligt at komme i huset og møde gud og hver mand. Det er spændende, hvem man støder ind i, og det er givende at motionere sammen, uanset om man er mest til den ene eller den anden slags motion. Når træningen er slut, er der et par stykker, der rydder op, og måske noget, der skal bringes i orden. Bagefter er det godt at få noget at drikke, og at udveksle dagens krøllede tanker – også mens man klæder om.

Vi deler glæden ved motion
Vi vil skabe et sted, hvor det er trygt og fornøjeligt at være sammen om motion. Et sted hvor de, der har overskud af energi, hjælper dem, der vil ha' energi. Et sted, hvor vi kan dele glæden ved motion. Vi kan betyde noget for hinanden. Alle kan være med, og alle bliver modtaget med åbne arme. Kom og vær med. Det er aldrig for sent at gå i gang.

Modne Motionister vil være et sted, hvor medlemmerne kommer for at bevæge sig. Et hus hvor man kan dyrke motion for at opnå velvære, for at holde sin krop og hjernen vedlige og ikke mindst for at dele det med nogen. I skal føle jer velkommen, I skal være godt tilpas, og I skal nyde at være sammen med de andre i motionshuset.

Find nogen at følges med
For at booste lysten til at træne, opfordrer vi til at træne sammen med nogen. Både fitnesscirklen og Holdsalen står tomme alt for mange timer om ugen, og det er hyggeligere at være nogle stykker, end at være helt alene - selv om det også kan være rart ind imellem. 

Et fantastisk sted
Huset ligger midt i Gentofte Sportspark i den oprindelige hovedbygning mellem Skøjtehallen og Gentoftehallen. Bygningen og dens beliggenhed er perfekt til et motionshus, der kombinerer udendørs og indendørs motion, motion på maskiner og motion baseret på egen kropsvægt, motion på hold, i små grupper og individuelt, samt intensiv, fysisk udfordrende motion og rolig, afstressende motion. Bygningen er venlig og lidt anonym; men har også klare kvaliteter, som afsæt for motionsaktiviteter og ny indretning.

Beliggenheden i "orkanens øje", let hævet over adgangsarealerne og med mange trapper, er som skabt til en "motionsperle", der både hviler i sig selv og åbner sig mod omverdenen. Vi er en del af Sportsparken. De andre må gerne se os, og Sportsparkens brugere har adgang til vores udendørs faciliteter.

 

Modne Motionister | Gentofte Sportspark Ved Stadion 10 2820 Gentofte | momo@modnemotionister.dk | CVR 40800107