VELKOMMEN I MODNE MOTIONISTER

Velkommen i vores forening
Tilmeld dig som ven eller bliv medlem af MoMo, hvis du er interesseret i selv at bevæge dig, og at få flere mennesker til at bevæge sig.
Både MoMos venner og medlemmer får tilsendt nyhedsbrev. Som medlem kan du være med til at udvikle foreningen, samt at indrette huset og de nære omgivelser. Betaler du også kontingent, kan du tilmelde dig vores hold. 

Adgang til lokalerne
Du kommer ind i vores lokaler via hovedindgangen midt på bygningen og dobbeltglasdøren til venstre.
Til højre for vores indgang hænger en nøgleboks. Som medlem får du oplyst adgangskoden til nøgleboksen, så du altid kan få fat i  nøglebrikken, der gemmer sig bag den lille låge. Hæng nøglebrikken tilbage efter brug og sæt koden "forkert". Lad være med at dele koden med nogen. 

Find motion, der er god for dig

Vi har ca. 20 hold, du kan deltage på. Ca. halvdelen er udendørs. Indendørs er der ca. lige mange fitnesshold og forskellige former for gymnastik. Tilsammen danner de en blandet buket, som du både kan snuse til og gå i dybden med. 

Vær med på holdet
I 2022 skal vi være flere til at løse foreningens mange små og store opgaver - både praktiske og idrætsfaglige.
Du kan blive del af et givende fællesskab, og du kan få indflydelse på hvad vi laver, og hvordan vi indretter os. Måske som det allervigtigste, kan du gøre en forskel i en god sags tjeneste ved at melde dig ind i foreningen. 


Skriv til momo@modnemotionister.dk, hvis du har lyst til at løse en opgave som frivillig.

Modne Motionister | Gentofte Sportspark Ved Stadion 10 2820 Gentofte | momo@modnemotionister.dk | CVR 40800107